Послуга “Backup Site” створена виключно для зберігання сайтів на серверах компанії Хостпро. Договір для послуги “Backup Site” не передбачено, тож увесь процес регулюється виключно цією статтею. 

Клієнту надається доступ до сайту для трьох IP-адрес, для внесення змін та/або інших підготовчих робіт. Після замовлення послуги “Backup Site” фахівцями техпідтримки створюється остання робоча копія сайту, яка переноситься на сервер для зберігання, згодом відбувається перевірка, чи все коректно перенесено та справно працює, після чого надається доступ клієнту. Можливість відкритого доступу для відвідувачів та/або розсилки листів вимикається. 

Сайти з тарифів звичайного хостингу переносяться на один спільний акаунт. В тарифах реселер хостингу для кожного сайту створюється окремий акаунт, в якому він зберігається. Послуга не розрахована на сайти, які розміщуються на VPS та/або серверах На кожен акаунт виділяється 10 GB пам’яті, що коштує $1/міс. Мінімальна вартість послуги “Backup Site” становить $6 передплата наперед за 6 місяців. Можна обирати періоди оплати 12/24/36 міс. У випадку, якщо послугу необхідно буде призупинити, відділом продажів робиться перерахунок і залишок повертається на основний рахунок клієнта. Якщо оплата за наступний розрахунковий період не надходить вчасно, акаунт(и) видаляються через місяць. 

Робота техпідтримки для послуги “Backup Site”  полягає виключно в архівуванню/розархівуванню сайту та наданню/зміні IP-адрес для доступу до сайту.

Зверніть, будь ласка, увагу!!!

Внаслідок змін, які ви вносите на сайт, його масштаби можуть збільшуватися. При цьому ресурсів вашого старого тарифу може виявитися недостатньо, тож для коректної роботи сайту у таких випадках буде доцільно перейти на новий тариф з більшою кількістю ресурсів.

Замовити послугу можна звернувшись в техпідтримку в чаті, по телефону або створивши тікет на мейл [email protected].

Ця відповідь Вам допомогла? 2 Користувачі, які знайшли це корисним (3 Голосів)